Ho tenim tot perquè passis un dia inoblidable en la neu.

Escola d’esquí, lloguer de material, cafeteria, restaurant: ho tenim tot… ho vols?

Vine a gaudir de tots els serveis de Club Elements La Molina. Estem situats en el pàrquing de Pista Llarga. Busca el color blau i descobreix tot el que tenim perquè el teu dia en la neu resulti memorable.

Cursos col·lectius

Hem preparat una proposta divertida on l’aprenentatge està garantit. Compartint la classe d’esquí o surf de neu amb altres clients de l’escola. Així doncs, creem grups d’un mínim de 4 persones classificats per nivells i edats. D’aquesta manera aconseguim optimitzar el preu de la classe i tu pots fer noves amistats amb qui compartir molts moments d’esquí. Aquests cursos es realitzen en caps de setmana, festius i temporada alta.

Classes particulars

La millor manera d’aprendre o millorar el teu nivell d’esquí o surf de neu és contractant una classe particular, on l’atenció és personalitzada i l’aprenentatge és molt efectiu.

Pack 10 hores

Aquest pack t’ofereix 10 hores de classe particular que podràs distribuir segons les teves necessitats al llarg de tota la temporada.

Tarifa reduïda

Hem ideat una fórmula que et permetrà contractar una classe de la manera més econòmica possible. Així doncs, aprofita’t de la Tarifa Reduïda tots els dies, inclosos festius, de 09:00h a 10:00h i a partir de les 14:00h