Projectes

Projectes amb ADN Club Elements.

En el nostre ADN està l’excel·lència en l’execució i el detall en tot allò que fem. Per que volem que els nens i nenes que visiten els nostres campus i allotjaments on fem l’animació, es portin el millor dels records i visquin experiències úniques.

Disposem de les millors localitats del territori on fer campaments i estades de cap de setmana. Càmpings, hotels, albergs i cases de colònies amb uns alts estandars de qualitat que Club Elements exigeix a tots els seus partners en els seus serveis i locals.

Únics i singulars

Eduquem amb la intenció d’unir les activitats d’oci, naturalesa i sostenibilitat i activitat física i vida saludable, amb els valors humans. I dissenyem els nostres summercamps pensant especialment en els nostres clients i perquè el puguin comunicar projectant la seva imatge interna i externa. I ho fem a mesura de les seves necessitats. Incorporem monitors natius perquè l’anglès sigui una realitat a l’educació dels nens i nenes que vénen als nostres campus. Finalment, us assessorem per trobar-vos les millors destinacions per als vostres campaments d’estiu. Amb totes les comoditats i els més elevats estàndards de qualitat.

coloniesrac1

RÀDIO i COMUNICACIÓ

 

Reforçaràs les habilitats per a la comunicació i les competències lingüístiques i socials descobrint el món de la ràdio des de dins mateix. Amb un estudi de gravació, podcast diari, connexions amb els programes d’estiu de RAC1 i un programa magazín en directe l’últim dia per a les famílies.

 

 

AVENTURA I LLEURE

 

Gaudiràs de l’entorn natural amb activitats d’aventura espectaculars. Faràs nous amics i viuràs un estiu ple d’experiències inoblidables.

Saber més

En els Dani Jiménez Science Camps, gaudiran intensament de la naturalesa, amb activitats espectaculars d’aventura en un entorn privilegiat i envoltats d’amics. També reforçaran l’anglès amb monitors natius que només es comuniquen en aquest idioma.

 

I despertaran la creativitat i l’interès pel món científic. Experimentaran de la mà de les propostes de Dani Jiménez que té preparat un campus espectacular i emocionant a flor de pell per aprendre fent Ciència WOW!

Saber més

Club Elements Kids és un grup de professionals dels serveis d’oci educatiu especialitzats en l’educació en valors amb una trajectòria en la qual dissenyem, organitzem i produïm els nostres programes des de fa més de 20 anys. És important destacar que produïm el 90% de les activitats que oferim, la qual cosa ens permet garantir completament l’èxit i l’alta valoració de l’activitat.

 

Els nostres serveis tenen un vessant altament lúdic i un plantejament educatiu completament pensat. Som educadors i prenem consciència del fet que, la nostra, és una activitat d’alt valor educatiu que es desenvolupa en un context no formal i en el que el joc i el diàleg queden en primer plànol.

Saber més